Arvikaportföljen - ett smart och hållbart val

Bild

Arvikaportföljen är vårt vanligaste och tryggaste elavtal i vilket experter följer elpriset timme för timme. Året om. När priset är som bäst köper de in elen i förväg vilket ger ett ”trögare” elpris. Prisutvecklingen följer därmed marknadens svängningar nedåt samtidigt som pristopparna kapas.

Att Arvikaportföljen är ett starkt kort kom senast att visa sig under de extremt torra sommarmånaderna i år. När spotpriset stegvis trappades upp på grund av det torra vädret (som bl.a. resulterade i minskad vattenkraft) kunde våra analytiker ändå sänka priset på Arvikaportföljen. Allt tack vare deras tidiga bevakning av utvecklingen.

Ytterligare en anledning till att Arvikaportföljen är det vanligaste alternativet bland våra kunder är att kunden inte blir fast i något långt avtal då det inte finns någon bindningstid*.

Även miljömässigt är Arvikaportföljen ett hållbart alternativ. Precis som med våra övriga elavtal ingår det alltid 100 % förnybar el från närproducerad sol- och vattenkraft, vilket gör det till ett smart val.

*Endast en uppsägningstid på tre månader.

Är du nyfiken på Arvikaportföljen?

Vill du prova Arvikaportföljen kan du göra det genom att teckna vårt Prova-på avtal - helt utan fast månadsavgift i tre månader.

Läs mer om Arvikaportföljen och våra andra elavtallänk till annan webbplats eller kontakta Niclas Olsson på 0570-76 40 77 så hjälper han dig att hitta det elavtal som passar just dig bäst.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 november 2018
Sidansvarig: Niclas Olsson