Glöm inte att släcka ljuset på lördag!

Bild

Lördagen den 30 mars klockan 20.30 deltar vi i Earth Hour och som tidigare år släcker vi all gatubelysning i hela Arvika kommun mellan kl. 20:30-21:30. Var med och släck lampor du med!

Earth Hour är en symbolisk manifestation för att uppmärksamma klimatförändringar. En timme, en gång om året, löser inte våra klimat och miljöproblem. Men genom att alla är med och släcker sin belysning, under en specifik timme (lokal tid), över hela världen kan vi åtminstone ge oss själva tid att fundera över de klimatförändringar som vi står inför och vad vi själva kan göra för skillnad.

För att nå ett klimatneutralt Arvika behöver vi alla inom kommunens gränser hjälpas åt. Alla kan göra något! Och allla är lika viktiga!

Vill du ha tips och inspiration?
Earth Hours officiella webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du massor av tips om hur du kan vara med och engagera dig, inspirera andra med mera. Där kan du även ladda ner kampanjmaterial och vara med och tävla i deras app Earth Hour Challenge under perioden 16/30/3.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 mars 2019
Sidansvarig: Maja Nylén